
Acceptarea condiţiilor
Acesta este site-ul oficial al proiectului ”Sistem integrat de management al deșeurilor în județul Timiș”, al cărui beneficiar este Consiliul Judeaţean Timiş și a fost realizat în vederea asigurării unei mai mari transparenţe şi a unei mai bune înţelegere a activităţilor de implementare a proiectului. Utilizarea site-ului presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".
Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor, astfel încât să le poată consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.
Descrierea serviciilor
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul oferă utilizatorilor informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la proiectul implementat de Consiliul Judeţean Timiş.
Ce este un serviciu electronic?
În cadrul site-ului, un serviciu electronic reprezintă o resursă oferită prin internet cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi Consiliul Judeţean Timiş.
Există două tipuri de servicii electronice oferite de site:
- servicii de informare, care asigură cetăţenilor, presei sau altor factori interesaţi acces uşor şi eficient la informaţii, facilitând consultarea documentelor emise prin proiect
- servicii de comunicare interactivă, care permit un mai bun contact cu cetăţenii, cu societatea civilă şi cu alţi factori interesaţi, folosind mecanisme de tip feed-back, cu scopul de a îmbunătăţi serviciile şi activităţile din cadrul proiectului
Neangajarea răspunderii
Consiliul Judeţean Timiş întreţine acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile proiectului. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, administratorul va încerca în cel mai scurt timp corectarea acestora.
Informaţia oferită:
- este exclusiv de natură generală
- nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare
- poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora Consiliul Judeţean Timiş nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate
Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice. Administratorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă că administratorul site-ului va fi absolvit de orice răspundere. Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei Consiliul Judeţean Timiş de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile Consiliul Judeţean Timiş impuse de lege.
Reguli generale
Administratorul site-ului declară următoarele:
- va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului
- va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare sau imposibilităţi de accesare de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive
- pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare
Limitări de ordin tehnic ale serviciilor
Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Drepturile asupra conţinutului site-ului
Reproducerea materialelor de pe site este autorizată, cu menţionarea sursei şi în limitele prevăzute de legislaţia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe în vigoare. În cazul în care este nevoie de obţinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe site, obligaţia de a obţine acest acord anulează autorizaţia mai sus menţionată. Restricţia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicată acolo unde este cazul.
Legătura cu alte site-uri
Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de Consiliul Judeţean Timiş utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea Consiliului Judeţean Timiş. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica acele condiţii generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Consiliul Judeţean Timiş nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.
Încheierea acordului
Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.
Noutăți
- Consiliul Judeţean Timiş anunţă finalizarea proiectului „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş”, cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), prin Programul Operaţional Sectorial Mediu 2007 - 2013, axa prioritară 2, „Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deşeurilor şi reabilitarea siturilor istorice contaminate”. Finalizarea proiectului a fost marcată printr-o conferinţă care a avut loc în data de 26.05.2016, orele 11:00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, din municipiul Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr.17, sala Multifuncţională.
- Consiliul Judetean Timis si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Deseuri Timis anunta lansarea licitatiei pentru DELEGAREA GESTIUNII PRIN CONCESIUNE A SERVICIILOR DE COLECTARE - TRANSPORT AL DESEURILOR MUNICIPALE DIN CELE CINCI ZONE ALE JUDETULUI TIMIS, in data de 26.05.2016.
- Consiliul Judetean Timis anunta finalizarea si receptia lucrarilor de inchidere a depozitelor de deseuri urbane neconforme Parta Sag (decembrie 2015), Buzias, Lugoj si Faget (noiembrie 2015).
- Consiliul Județean Timiș vă prezintă câștigătorii concursurilor pentru liceeni și studenți organizat în cadrul proiectului “Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Timiş” și vă invită să citiți lucrările premiate. Mai multe informații găsiți accesând pagina Publicitate - Mass-media secțiunea Anunțuri.
- Vă invităm la Ziua Porților Deshise Ghizela! Mai multe informații găsiți accesând pagina Publicitate - Mass-media secțiunea Anunțuri.
- Vă invităm să participați la campania de conștientizare a opiniei publice din județul Timiș: dezbateri, mese rotunde, concursuri cu premii pentru liceeni și studenți, Ziua porților deschise la Ghizela. Mai multe informații găsiți accesând pagina Publicitate - Mass-media secțiunea Anunțuri.
- Vă invităm la dezbateri în comunele și orașele din județul Timiș! Pentru a afla detalii despre modul de colectare selectivă care se va aplica în curând în județul Timiș, vă invităm să participați la dezbaterile care se vor desfășura începând cu 19 octombrie 2015 în întregul județ. Va invitam să consultați planificarea din pagina Publicitate - Mass-media secțiunea Anunțuri, pentru a alfa când și unde va avea loc dezbaterea din localitatea dv.
- Vă invităm la dezbateri! Pentru a afla detalii despre modul de colectare selectivă care se va aplica în curând în județul Timiș, vă invităm să participați la mesele rotunde care se vor desfășura în zilele de 12 și 13 octombrie 2015. Mai multe informații găsiți pe pagina Publicitate - Mass-media secțiunea Anunțuri.
- În urma desfășurării procedurii de achiziţie publică, în baza contractului semnat cu IRIDEX Group Plastic SRL, CJ Timiș a achiziționat echipamente in valoare de 5.878.948,29 lei, astfel: 278 containere tip clopot pentru colectarea sticlei, 44.144 pubele pentru colectare deşeuri reziduale și 35.687 recipiente pentru compostare în gospodării. Întreaga cantitate de echipamente de colectare (pubele și saci) achiziționată de CJ Timiș va fi completată de operatorii care vor câștiga licitația pentru atribuirea serviciilor de colectare în cele 5 zone în care a fost împărțit județul și pusă la dispoziția timișenilor
- Consiliul Judetean Timis anunta finalizarea si receptia lucrarilor de inchidere a depozitelor de deseuri urbane neconforme Jimbolia si Sannicolau Mare (decembrie 2014)
- SC POLARIS M HOLDING SRL Constanța a demarat activitatea de operare a stației de transfer al deșeurilor Timișoara și a centrelor de colectare de la Jimbolia, Deta și Făget de pe raza județului Timiș, precum și de transport al deșeurilor de la stația de transfer și centrele de colectare la depozitul de deșeuri nepericuloase Ghizela. Concesionarea serviciilor s-a realizat prin parcurgerea procedurii de achiziţie publică şi semnarea contractului între compania menţionată, a cărei ofertă a fost desemnată câştigătoare, şi Consiliul Județean Timiș.
- Au fost finalizate şi recepționate lucrările la stația de transfer al deșeurilor din Timișoara şi la centrele de colectare a deșeurilor de la Jimbolia, Deta și Făget. Acestea deservesc depozitul central de la Ghizela în vederea gestionării integrate a deșeurilor municipale din întregul județ. Stația de transfer Timişoara preia deşeurile reziduale din Zona 1 a Timişului - cu excepţia Municipiului Timişoara şi a unor localităţi învecinate - și completează activitatea stației de sortare RETIM, realizată într-un proiect al Primăriei Timișoara.

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operational Sectorial Mediu. Investim in mediu. Credem in viitor.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.